Wie ben ik?

Mijn naam is Geerten Harink en de drijvende kracht achter Smokey Gardens. Na het behalen van mijn koksdiploma, heb ik brede ervaring opgedaan in de horeca.  Ik verzorg voor zowel particulieren als bedrijven diners op locatie, de catering op bruiloften en feesten, BBQ workshops en bierproeverijen. Bij het samenstellen van de borrelplank kon ik mijn gevoel voor smaak en creativiteit kwijt. Dat proeft u gegarandeerd!

Duurzaamheid bij Smokey Gardens staat hoog in het vaandel!

Dat wij in ons eentje de wereld kunnen redden is natuurlijk een utopie. Maar als we allemaal iets doen kan het best een stuk beter worden. Duurzaamheid staat bij ons hoog in vaandel. bij het samenstellen van de borrelplank maken wij nagenoeg geen gebruik van plastic. De plank wordt hergebruikt en de verpakking (omdoos) is 100% biologisch afbreekbaar. De bakjes waar we mee werken zijn gemaakt van palmbladeren, suikerrietpulp en karton.

Ook proberen we zoveel mogelijk met lokale ondernemers samen te werken om ze te steunen maar ook om de reisafstanden zo beperkt mogelijk te houden en hierdoor de C02 uitstoot te beperken.

Ook bij de BBQ’s proberen we er alles aan te doen om het zo milieuvriendelijk te houden. Houtskool is ECO en heeft het FSC keurmerk. We werken veel met runderen als Lakenvelder en het MRY (Maas -Rijn -Ijssel).

Ook hier gebruiken we veel disposables zodat we zo min mogelijk afval veroorzaken.